BEL ONS NU DIRECT!

Organisatieontwikkeling

|  Organisatieontwikkeling om mee te kunnen excelleren

Om te kunnen excelleren in een voortdurend veranderende omgeving hebben individuen, teams en organisaties heldere doelstellingen, strategieën en structuren nodig.

Solis HBB maakt onbenut potentieel zichtbaar en geeft de organisatie de handvatten om het potentieel van de organisatie te benutten. Hiermee ondersteunt Solis HBM directie en management om de organisatiemissie, visie en strategie om te zetten naar concrete actie. Resultaten zullen toenemen in een omgeving waar mensen de juiste coaching krijgen en echt op hun plek zitten.

Met behulp van de ACT®-Tool laat Solis HBM het vermogen van mensen in uw organisatie zien: hun commercieel vermogen, hun creatief vermogen, hun strategisch en/of visionair vermogen. Het geeft snel een helder beeld van uw (High Performance) organisatie. Gebruikt u het talent van uw medewerkers wel voldoende? Hoeveel procent van uw personeel zit op de juiste plek? Solis HBM geeft inzicht in de cultuur (gedrag, normen, waarden), maar ook de natuur, zoals drijfveren en motivatie en biedt daarmee een krachtig fundament voor de ontwikkeling van uw organisatie.

Wilt u meer informatie over Solis HBM. Bel vrijblijvend +31 (0)6 22 77 81 21 of vul HIER het contactformulier in op de website. Uiteraard ben ik ook per mail bereikbaar.

Human Being Management en de ACT®-tool zijn ontwikkeld door Ed Baas en Rudie Nijhof van ACTme .