BEL ONS NU DIRECT!

Teamoptimalisatie

|  Teamoptimalisatie: ontwikkeling en resultaat door inzicht in onbenut talent

Solis HBM geeft inzicht in het onbenutte talent van teams en ondersteunt teams om dit talent optimaal benutten.

|  Teamoptimalisatie
Samenwerking speelt een essentiële rol in de effectiviteit van de organisatie. Teamwork bepaalt hoe effectief een bedrijf kan worden in de vele facetten. Onder deze facetten kunnen vallen: interne communicatie, communicatie met investeerders of aandeelhouders, nieuwe productlanceringen en klantenservice. Solis HBM Maakt gebruik van de unieke ACT®-tool die inzicht geeft in natuurlijke en aangeleerde competenties. Dit resulteert in optimale inzet van teams en maakt dat deze facetten ook daadwerkelijk succesvol uitgevoerd worden.

|  Kennis delen
Een organisatie die medewerkers heeft die samen naar een gemeenschappelijk doel toe werken, heeft grotere kans om succesvol te zijn. Met de juiste aansturing van uiteenlopende vaardigheden, strategieën, opleidingsniveau en eerdere werkervaringen, kan een team van medewerkers meer gedeelde kennis omzetten in innovatie, ideeën en oplossingen.

Solis HBM maakt persoonlijk, onbenut talent zichtbaar, waardoor teamdoelstellingen optimaal behaald kunnen worden. Inzicht in de uitdagingen binnen een team leidt tot concrete ontwikkeling , het nemen van verantwoordelijkheid en resultaat.

Human Being Management en de ACT®-tool zijn ontwikkeld door Ed Baas en Rudie Nijhof van ACTme .